Következő előadások

Ennyire Vittem

Te mit gondoltál 18 évesen, hol fogsz tartani 10 év múlva?
Boldog házasság, gyönyörű gyerekek, tehermentes családi ház, új autó?
Generációs trauma a ’80-as – ’90-es években születettek között az a társadalmi elvárás, hogy az élet minden területén játszi könnyedséggel túl kellene szárnyalniuk a szüleik generációját.
Az Ennyire vittem című est éppen ezt a frusztrációt dolgozza fel egy szórakoztató és elgondolkodtató előadás keretében. A számtalan meglepő trükkel tűzdelt műsorban, olyan témák is terítékre kerülnek, mint az online párkeresés, a karrier és magánélet egyensúlya, az öregedés, és még sok minden más, ami minket, Y generációsokat foglalkoztat. Ha úgy érzed, hogy az életed egy végeláthatatlan To-Do lista, ha azt hiszed rajtad kívül mindenki tudja, hogy mit csinál és merre tart, akkor itt a helyed!
Felejtsd el az élet megoldhatatlan problémáit egy estére, gyere, és érezd jól magad velünk!

Fellépők:
Gyertyán Balázs Magyar és Cseh bűvészbajnok. Különleges kézügyessége, meghökkentő trükkjei, és különleges humora hamar ismertté tette a szakmán belül. Több, mint 10 éve tart előadásokat Európa szerte. Számos színházi- és TV produkcióban dolgozott már. Láthattad a Művészetek Völgyén, a Sziget Fesztiválon, a Fővárosi Nagycirkuszban és a Dumaszínházban is. A Stand-up Budapest társulatával az elmúlt években bejárta az egész országot, de külföldön sem ismeretlen a neve, hiszen fellépett már Glasgowban, Newcastle-ben, Bernben, Hannoverben és Bukarestben is!
Feiszt Viktor és Török Ádám a Dumaszínház humoristái. A legnagyobb nevekkel szoktak egy színpadra állni, mint Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Szobácsi Gergő, Tóth Edu, Mogács Dániel, de ismerősök lehetnek a Comedy Central és az RTL Klub képernyőjéről is, hiszen rendszeres fellépői a Showder Klubnak.

Jegy ár 5500 Ft